Auto Draft

Anak Selamatkan Fatin Afeefa! Kalau Tidak, Dia Tentu Dah.. Nauzubillah!

Auto Draft

Pelakon drama Kekasih Paksa Rela, Fatin Afeefa, 24, mengakui pernah terdetik untuk melakukan sesuatu perkara yang boleh mendatangkan mudarat pada diri sendiri kerana tertekan apabila dilempar pelbagai fitnah.

Dikaitkan pelbagai isu kontroversi, termasuk dikatakan kaki mabuk dan mengambil barang terlarang, Fatin berkata dia serta keluarganya menanggung malu apabila namanya terpalit cerita yang menjatuhkan air muka.

“Pernah beberapa kali niat jahat yang sebenarnya mampu memudaratkan diri terlintas di fikiran, namun mujur saya cepat sedar. Alhamdulillah, iman saya masih kuat.

“Menatap wajah dua anak kecil, Adam Aisy Arrian, 6, dan Ivy Herra Sophia, 3, yang masih memerlukan perhatian, membuatkan saya berfikir semula.

“Tiada guna saya terlalu mengikut perasaan, sedangkan orang lain gembira melihat hidup saya musnah,” katanya yang dikatakan turut terpalit dalam isu foto panas aksi seorang wanita sedang bercium dengan teman lelaki, seperti yang tersebar, baru-baru ini.

Bakat yang mula mencipta nama menerusi filem Tentang Bulan ini turut mendakwa, kehidupannya tidak lagi tenang sejak berpisah pada Mei lalu apabila berterusan diganggu oleh bekas suaminya, pelakon Adam Shahz.

Fatin berkata, dia sudah melangkah daripada kehidupan silam mereka, malah pintu hatinya juga tertutup untuk kembali ke pangkuan lelaki itu.

“Sudah lapan bulan kami bercerai, tetapi mengapa dia masih tidak dapat menerima kenyataan? Saya mohon kepadanya, jangan cari saya lagi. Saya tidak sanggup untuk kembali hidup bersamanya.

“Selama ini, saya banyak bertolak ansur. Jika dia dalam kesusahan, saya sanggup membantu. Salahkah saya mencari kebahagiaan sendiri? Mengapa dia masih mahu mengganggu hidup saya?” katanya kesal.

Sumber: Bharian

.

Siapa tidak kenal pendakwah terkenal Ustaz Azhar Idrus yang mempunyai cara tersendiri ketika memberi ceramah. Gayanya yang bersahaja dan lucu dalam bahasa pekat Terengganu menarik minat ribuan penonton termasuklah anak muda.

Semalam merupakan ulang tahun kelahiran bagi Ustaz Azhar namun apa yang menarik perhatian netizen adalah ucapan isterinya di instagram. Isteri-isteri Ustaz Azhar saling berbalas komen lucu membuatkan netizen geli hati.

Selamat ulang tahun kelahiran buat suamiku

Auto Draft

Auto Draft

Auto Draft

Pada awalnya salah seorang isteri Ustaz Azhar telah memuatnaik sekeping gambar dengan kapsyen ‘Selamat Ulang Tahun Kelahiran Buat Suamiku’ lalu mendapat respon daripada pengikutnya termasuklah isteri Ustaz Azhar, Ummi Rogayah. Yang membuatkan netizen geli hati adalah apabila Ummi mengusik dengan mengatakan hari ini merupakan hari jadi suaminya juga.

Netizen geli hati

Auto Draft

Auto Draft

Auto Draft

Wah sweetnya mereka berdua ini. Selamat ulang tahun kelahiran kami ucapkan buat Ustaz Azhar Idrus!

Sumber : Instagram Izy Amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *