Ini Cubaan Bunuh Diri Selepas Putus Cinta Dengan Bangla..Lihat Apa Yang Terjadi

 

Gadis Sanggup Cuba Bunuh Diri Kerana Sedih Putus Cinta Dengan Lelaki Bangla

Kes bunuh diri selalu berlaku. Di Malaysia pun tidak kurang pelbagai insiden bunuh diri dilakukan termasuklah terjun dari bangunan. Baru-baru ini tular satu video rakaman seorang gadis yang masih lagi muda meluah rasa sedihnya melalui akaun facebooknya kerana putus cinta. Menurut orang ramai, gadis berkenaan baru sahaja putus cinta dengan kekasihnya yang merupakan seorang lelaki Bangladesh yang bekerja di sini.

Dalam rakaman video tersebut, dia di lihat menggunakan bahasa Inggeris dan berselang-seli menggunakan bahasanya sendiri cuba meluahkan rasa cintanya pada lelaki Bangla itu. Dia di lihat sempat menundukkan kepalanya berkali-kali sambil menangis kerana kecewa. Rakaman itu di katakan di buat di dalam sebuah tandas di kediamannya.

Gadis berkenaan di hujung video itu di lihat telah meneguk pencucui lantai dan ianya mengejutkan ramai orang. Di akhir video itu, mulutnya di lihat berbuih dan bibirnya agak biru. Hari ini, ramai netizen di katakan menggunakan laman facebook terutamanya live video untuk menunjukkan rasa hati masing-masing termasuklah untuk mencederakan diri atau membunuh diri.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *